Kan I tale om jeres sexliv?

Har I OGSÅ svært ved at tale om jeres sexliv med hinanden?
Så er I helt normale. 

Selvom sex er det mest almindelige for os mennesker. Vi gør det alle sammen. Så er det fortsat meget privat og intimt og derfor også et lidt svært og uvant emne at tale om for mange.

 
Men vi har brug for at kunne give udtryk for, hvad vi har lyst til. For ellers ender vi med at brænde inde med det. Og mange oplever derfor, at deres partner ikke forstår dem eller bare tænker på sig selv og sex bliver ikke den nydelse, det burde være. 

 

Derfor har jeg lavet den her guide til netop dig.
Her er de spørgsmål, som du har brug for at stille dig selv og stille din partner. Det er et blødt indlæg til en samtale og jeres erfaringer og jeres lyster og drømme for sexlivet.

Og bare rolig.
Det handler slet ikke om høje forventninger til akrobatiske stillinger og multiple orgasmer på hvide silkelagner. Det handler bare om, at I begynder at tale om det sexliv, der er jeres. Begynder at finde mod til, og ikke mindst ORD til, at give udtryk for det. 

Og det starter med, at du tænker dig egen historie og erfaring med seksualitet igennem. Hvad har du lært om lyst og seksualitet gennem din opvækst? Hvad tager du med dig af gode og dårlige erfaringer, som præger dig i dag? Hvordan ser du på sex? Sensualitet? Erotik? Hvordan har du det med din krop?

Dernæst  handler det om at åbne sig op for at lytte til hinanden. Virkelig lytte med et åbent hjerte til din partners fortællinger og drømme. 
Og så er samtalen i gang. 

God fornøjelse.

Få straks fat i guiden her.

Mange hilsner fra Maiken

BOOK JERES TID HER.

Par