Parterapi

Parterapi

Har I det godt? Jeg tænker, at der er noget, der ikke er helt som det skal være mellem jer, eftersom du læser om parterapi her på min hjemmeside.
Parforholdet er det vigtigste i vores liv. Det er vores base, hvor det hele udspringer fra. Er der utryghed i parforholdet kan det let smitte af på mange andre aspekter i dit liv. Din arbejdsglæde, dine børn. Det er hårdt!
Parforhold med udfordringer er forskellige. Nogle skændes meget og højlydt. Hos andre er der mere en nærmest larmende tavshed. Oftest er den ene mere opsøgende for at tale om uenighederne end den anden. Den anden har mere lyst til at gemme sig væk ind til det går over. Det er forskelige måder at håndtere utrygheden på.
Et pars hænder
Jeg arbejder udfra et ståsted, hvor jeg forsøger at forstå begge parter. Ingen er den skyldige. Ingen er offeret. Vi skal sammen finde frem til, hvad der sker med jer, når I rammes af følelser så stærke, at I kommer til sige eller gøre ting, I slet ikke havde villet. Og hvad er det I mærker indeni, når det sker? Hvordan har I brug for at blive mødt af jeres partner, når I har det så svært? Hvor ligger længslerne gemt?
Teoretisk er jeg funderet i EmotionsFokuseret Terapi med par (EFT).

Jeg kan hjælpe jer med at genskabe kontakten gennem parterapi –

og få glæde i hverdagen igen.

BOOK JERES TID HER.

Par