Forældersamtaler

Det bedste forældreskab gennem forældresamtaler

Det er hårdt at få børn! Til tider vanvittig hårdt. Vi prøver og prøver og gør det så godt vi kan. Og ofte lykkes det og smilene breder sig. Og andre gange går det i hårdknude og konflikterne står i kø.
Det er her, jeg gerne vil hjælpe dig!
Min erfaring er, at konflikter med børnene kan afhjælpes, så de fylder mindre. Så der er mere plads til glæde og sjov mellem jer. Det er i hvert fald ofte det, jeg hører fra de forældre, jeg har forældresamtaler med. At stemningen i hjemmet forandrer sig. At smilene igen bliver en større del af hverdagen.
baby-teddy-bear-cute-39369
Mor og datter i telt med lommelygte
Vi kan sammen tale om, hvad det er, der rammer dig, når dit barn gør dit eller dat. Tale om, hvordan dit barn bedst kan lære det, du ønsker for dit barn. Jeg kan dele min viden om børns udvikling og dele mit syn på opdragelse, så du kan mærke, hvad der er dine værdier for din familie. Og vi kan sammen finde måder, hvor I kan undgå de værste konflikter og i stedet lære andre metoder til samspillet med dit barn.
Måske har det skabt en kløft mellem dig og din partner. Måske er I uenige om, hvilke værdier I stræber efter, og hvordan I vil leve jeres liv sammen. Til det kan I bruge mit Børnefamilie MANIFEST, som er et dokument, I nemt og hurtigt kan downloade her på hjemmesiden.

Børnefamilie-manifest

Det er et oplæg, som indeholder alle de emner, der vedrører en børnefamilie. Værdier, opdragelse, fremtidsønsker, parforhold, tidsforbrug, venner, interesser, fritid, job…
Jeg har opstillet en række spørgsmål og emner, som I kan bruge til at starte en samtale, om hvilket liv I gerne vil skabe sammen.

Jeg kan hjælpe jer med at minimere konflikterne og skabe den familie, I drømmer om fuld af kærlighed og smil.

BOOK DIN JERES TID HER.

Familie