Booking

Her kan du finde og booke den type samtale, du har brug for.

Jeg tilbyder:

Parterapi – Individuelle samtaler – Forældervejledning og Samtaler vedr. den sammenbragte familie

BEMÆRK 2 TING:

1. Jeg har ikke ydernummer og tager derfor ikke imod henvisninger. Når du alligevel kan vælge “Voksensamtale, med henvisning” er det fordi, jeg indberetter til Sygeforsikring Danmark, hvor du får tilskud fra, hvis du er medlem der og din problematik er i overensstemmelse med  en lægehenvisning.
2. Husk at melde afbud til en planlagt samtale i så god tid som muligt. Udeblivelser og afbud efter kl. 16 dagen før en booket samtale faktureres med taksten for den bookede samtale. Akut opstået sygdom meldes på 61 60 39 76.

 

VIGTIGT – SE HER!!

I denne tid vil samtalerne foregå online via whereby.com.
Vi er alle i Danmark blevet bedt om at hjælpe til med at mindske/sænke spredningen af corona ved at arbejde hjemmefra og ikke mødes unødigt.
Derfor har jeg fundet frem til den helt rette løsning til dette.
Ved hjælp af Whereby.com kan vi mødes i et sikkert rum, hvor vi kan tale sammen over hver vores skærm. Du kan både bruge mobiltelefon, tablet og computer. Du kan sidde, hvor du er mest tryg, hjemme eller i haven eller på din arbejdsplads eller noget helt andet.
Jeg har selvfølgelig sikret mig, at whereby lever op til den sikkerhed, du forventer, der er ved at bruge en digital løsning i stedet for at mødes i virkeligheden.
Det er virkelig nemt at bruge. Du skal blot klikke på det link, jeg sender dig og “banke på min dør” i whereby universet og så starter samtalen.
Det skal nok blive godt. Det tror jeg på!
Så booke du bare den tid, der passer dig allerbedst i denne corona-tid.
Så ses vi!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]