Persondatapolitik

Her finder du information om, hvordan Maikenlund.dk behandler de personlige oplysninger, du giver indsender, når du bruger hjemmesiden eller kontakter mig via formularer.
Jeg vil opfordre dig til at læse politikken grundigt igennem, som desuden opdateres efter behov. Formålet med persondatapolitikken er at forklare, hvordan Maikenlund.dk behandler dine oplysninger, når du booker en tid til en samtale, terapi eller andet.

 

Hvad er persondata?

Persondata er enhver form for oplysning om en person, som alene eller sammen med andre oplysninger kan være med til at identificere, hvem personen er. Det kan være fornavn, efternavn, alder, telefonnummer, e-mailadresse eller noget helt andet.
Når du kontakter mig via formular på siden, giver du mig dit udtrykkelige samtykke til, at jeg registrerer den viden og data, du indsender.

Hvis du gerne vil vide, hvilke persondata jeg har registreret om dig, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig. Ligeledes er du velkommen til at få opdateret oplysningerne, hvis de forældede.

 

Hvordan behandler Maikenlund.dk persondata?

Maikenlund.dk registrerer de nødvendige oplysninger om dig, for at jeg kan give dig den allerbedste, personlige service og behandling. Persondataen opbevares så længe, jeg vurderer det nødvendigt og så længe, at lovgivningen påbyder mig at opbevare data.
Du kan altid kontakte mig og bede os om at inaktivere de persondata, jeg har registreret om dig.

 

Hvor længe opbevarer Maikenlnd.dk dine oplysninger?
Jeg gemmer journaloplysninger i 5 år jf. Psykologiloven, hvorefter det slettes.

 

Videregiver Maikenlund.dk oplysninger til andre?
Maikenlund.dk behandler al persondata fortroligt. Det betyder, at jeg kun bruger dem til de formål, der er forudsat, og at jeg ikke videregiver oplysningerne til personer eller virksomheder udenfor Maikenlund.dk uden din tilladelse.

 

Hvordan kontaktes Maikenlund.dk?
Du kan kontakte mig på følgende tre måder:

 

Ønsker du at slette eller rette registrerede oplysninger, eller har du spørgsmål til Maikenlund.dk, er du altid velkommen til at kontakte mig på maiken@maikenlund.dk eller:

 

Psykolog Maiken Lund
Tlf +45 61 60 39 76
Toldboden 1,3. sal B, Viborg, Denmark
CVR. 35551271