17/9 2017

17/9 2017

Har du haft en god weekend?

Det har jeg!

Jeg har været på tur med min mand. Bare ham og jeg i det meste af tre dage. Hotel, middag, biograf, samtaler, der ikke bliver afbrudt, morgenmaden serveret i lækre omgivelser, gåtur med nye opdagelser.

Det er noget af det, vi er stolte af i vores ægteskab. At vi holder hinanden fast i at skabe de her åndehuller for os selv og hinanden. For det kræver det at have børn. Det kræver, at vi gør noget godt for os selv og hinanden. For det er et hårdt arbejde at opdrage børn. Det er det! Virkelig! Fedt, men hårdt.

Dårlig samvittighed over for børnene? NEJ!!

Og børnene! De har haft en fantastisk weekend væk fra mor og far. De har haft det som blommen i et æg hos deres bedsteforældre. De har fået oplevelser, som de ikke ville have haft, hvis vi ikke var taget afsted. De har været ude i verden og drage nye erfaringer. Erfaringer med at overnatte ude hos andre, se noget andet end dagligdagen, spise lidt anderledes og være på opdagelse alene (sammen med søskende). Det er alt sammen med til at hjælpe et barn til at blive mere selvstændigt og give det mod til at prøve andre ting. Måske sove hos en veninde eller drømme om at lære at kunne noget nyt eller våge at låne en bog med et højere lixtal.

Så fra både mit faglige og personlige perspektiv er en weekend som denne fuldt ud WIN – Win 😊