6/8 2017

6/8 2017

Da jeg startede som selvstændig, tog jeg første skridt på en rejse, jeg ikke kendte endemålet på. Jeg trådte ud i intetheden og stolede på, at min intuition var rigtig, selvom det kildede mere end rigeligt i maven. Jeg kunne mærke en sikkerhed i mig selv på, at det her, det skulle nok blive godt.

Jeg vidste noget om, hvor jeg ville hen. Men jeg vidste også, at jeg gerne ville lade mig flyde med og rive med af de strømninger, jeg ville mærke, på min vej fremad.

Og det har jeg gjort.

Nu står jeg her og har en blomstrende klinik med søde børn og forældre, der hver dag inviterer mig ind i deres liv. Børn og voksne, som på den ene eller anden måde er stødt på forhindringer, de endnu ikke kender løsningen på. Sammen arbejder vi os hen mod, at de kan få sig den hverdag, de går og drømmer om.

Og jeg elsker det.

Det er den bedste beslutning, jeg har taget som psykolog.

Og rejsen, den kører stadig derudaf. Den er slet ikke slut endnu. Faktisk er den kun lige begyndt.

Jeg oplever hele tiden nye ideer komme til mig. Nye udfordringer. Nye succeser. Ting der lykkes og bliver, som jeg drømte om.

Jeg har besluttet mig for at dele mit liv med jer.

Jeg har lyst til at skrive og starter nu på en slags dagbog. Jeg tror, den kommer til at være et billede af, hvordan mit liv former sig. På godt og ondt, og i klinikken såvel som derhjemme. For det hele hænger sammen. Karriere og familieliv kan ikke adskilles.

Jeg ved ikke, hvor det ender om et år. Hvad jeg har fået skrevet om. Hvor jeg står. Det glæder jeg mig til at finde ud af.

Håber du vil følge med på min rejse.

Måske begynder du selv at lægge mærke til, hvilken rejse du er på i dit liv, lige netop nu. For vi er alle undervejs. Et eller andet sted hen. Det bliver spændende at se, hvor det fører hen.