Supervision

Supervision

PSYKOLOGER

Jeg tilbyder supervision til psykologer, fx yngre psykologer på vej til autorisation. Formålet er at skabe nogle rammer, som psykologen kan udvikle sin faglighed og afklare egne personlige forudsætninger og stilarter i kontakt med sit arbejde. Fokus kan derfor både være sagssupervision og af mere personlig karakter til personlig udvikling.

 

ANDRE FAGGRUPPER

Jeg tilbyder supervision til faggrupper som pædagoger, dagplejere, lærere og andre med børn som deres faglige berøringsflade. Mennesker, der udfører et vigtigt stykke arbejde. Alle kan opleve et behov for supervision og sparring af deres arbejde.

Supervision kan give nye perspektiver på en problematik. Det er min erfaring, at den bedste supervision opstår, når hver person får lov til at tale om lige netop det, der rør sig lige der under overfladen. Lige der, hvor vi i hverdagens travhed ikke altid når at kigge.  Ved at sætte supervision på dagsordenen på en arbejdsplads gives der plads til kollegial sparring og fordybelse. Det er vigtigt, at en supervision foregår i et rum med tillid og tryghed, så alle kan slappe af og være sig selv. Og det rum skaber jeg!

Kontakt mig, hvis du tænker, jeg kan være jeres samarbejdspartner.

Priser

Prisen varierer efter antal personer i gruppen og transporttid.

1 person: 1000 kr. pr time.

2 personer: 1150 kr. pr. time.

3-4 personer: 1300 kr. pr. time

5 personer eller flere: 1600 kr. pr. time

Kørsel faktureres med 550 kr. pr time.