Gratis samtale

20 minutters gratis rådgivning

Jeg tilbyder altid en gratis psykolog samtale over telefonen, hvor jeg vil høre noget, hvad det er for udfordringer du eller dit barn står i. Og du kan høre noget om, hvad jeg står for.

PRIS:

Prisen er 1.000 kr. pr. individuelle samtale på 60 minutter. Se andre typer samtaler og priser her i mit booking-modul.

MULIGHEDER FOR TILSKUD:

HENVISNING FRA EGEN LÆGE

Jeg har IKKE overenskomst med den offentlige sygesikring, så du kan IKKE bruge en henvisning hos mig. Du er velkommen til at gå hos mig og selv betale for samtalerne. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, giver de et tilskud på 300 kr. pr. samtale, hvis du har en lægehenvisning.

SYGESIKRING DANMARK

Har du forsikring hos Sygeforsikring Danmark og er under 18 år kan du få 300 kr. i tilskud pr. samtale. Er du over 18 år kan du få tilskud fra sygeforsikring Danmark, hvis du er berettiget til en henvisning fra din læge.

SUNDHEDSFORSIKRING

Har du en privat sundhedsforsikring, har du sikkert mulighed for økonomisk tilskud der. Ring og spørg dem med det samme!

AFBUD:

Afbud skal ske senest kl 16 dagen før en aftalt samtale på tlf. 61 60 39 76. Afbud senere end dette faktureres med gebyr på 500 kr. Udeblivelser faktureres med den fulde pris for den bookede samtale.
Akut opstået sygdom: Ved akut opstået sygdom meldes afbud senest kl. 7.30 om morgenen på dagen for samtalen. Herved ingen betaling for samtalen. Ved afbud senere end dette faktureres samtalens fulde beløb.

ÆNDRING AF TID EL. SLET DIN TID: 

Du kan ændre og aflyse tider i bookingmodulet her på hjemmesiden. En tid er aflyst, når du har anmodet om en aflysning. Også selvom, jeg ikke har nået at acceptere aflysningen.

BETALING: 

Kontooverførsel til Reg.nr. 9106 konto nr. 3304051.
Mobilepay på nr. 52212
Påfør venligst fakturanummer på betalingen.

PARKERING:

Klinikken er placeret i Toldboden, lige overfor banegården og busstationen i Viborg. Er du i bil, skal du være opmærksom på, at der er 2 og 3 timers gratis parkering på vores egen parkeringplads.
Husk at stille p-skiven!
Klinikken ligger på 3.sal, og der er både mulighed for elevator og trapper. På 3. sal møder du en glasdør markeret med Fællesskabet 3.sal B, hvor min klinik ligger for enden af den lange gang. Det er let at finde.
Vent blot ved et af cafébordene på gangen, så henter jeg dig der.
Vi ses!
[/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row]