Psykolog Viborg – Psykolog i Viborg og omegn

DIN Psykolog og Parterapeut i Viborg

– For alle, der ønsker at finde glæden igen.

Samtaler

Genvind troen på dig selv og dine kvaliteter,

som den person du er og gerne vil vise mere af.

Psykolog i Viborg

Par

Genopdag hinanden og find nye måder

at tale sammen om de svære følelser.

Par

Hvad siger de andre?

Jespers rammende ord:

”Det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt!!
Jeg var ellers helt fra den, ved tanken om at skulle ned til en psykolog og snakke om følelser.
Er mere vant til at lægge låg på og så komme videre. Men det har sgu åbnet mine øjne for, hvad det er jeg har og var ved at miste.”
Jesper, efter første samtale i parterapi.

Pernille fortæller om sit forløb:

”Det giver bare så meget at snakke med en udefra om de helt almindelige problemer og uenigheder, som man har. Derfor fandt jeg stor trøst i at komme ud med mine frustrationer hos en neutral person, som gav mig nogle helt konkrete redskaber, jeg kunne arbejde med.”
Pernille, efter et individuelt forløb.

Kvinde i taknemmelighed:

“Jeg er SÅ glad for at vi fandt frem til dig! Det har ændret hele vores familie.
Vi er begge blevet opmærksomme på, hvad det er der sker, når vi kommer i konflikt med hinanden. Og har lært at stoppe os selv, før vi kører ind i det gamle mønster med skænderier og dårlig kommunikation.”
Karina, efter parterapi.
Jeg hedder Maiken. Jeg er psykolog og parterapeut i Viborg, Og jeg elsker at være psykolog! Jeg elsker at tale med mænd og kvinder, par og familier. Min fornemmeste opgave er at sørge for, at alle, som kommer hos mig, finder glæde, overskud og energi til hverdagen og livet, når de går herfra.
Kom og lad os sammen tale om, hvad der giver uro og skaber forhindringer for glæden og smilet i dit liv. Og lad mig lære dig nye måder at forholde dig til udfordringerne på. Teknikker, som helt sikkert vil give dig mere livsglæde og gåpåmod i dagligdagen.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Din psykolog i Viborg

Kontakt mig